16.11.2010

Bring The Light musikkvideo

!!OPPDATERT!!
Musikkvideoen til "Bring The Light" med Beady Eye er nå ute! En klassisk performancevideo, med kvinnelige dansere og backup-sangere.

Beady Eye stiller med følgende line-up: Liam på vokal, Gem og Andy på gitar, Chris på trommer, Jeff Wootton på bass og Matt Jones på piano. De to sistnevnte blir å se på scenen sammen med Beady Eye, men er ikke offisielle medlemmer av bandet (slik som Zak Starkey, Chris Sharrock og Jay Darlington var i Oasis). Jeg finner ikke så mye informasjon om Matt Jones på internett, men kan det være den samme Matt Jones som spilte keyboard i Ultrasound? Noen som vet?

Videoen er regissert av Charlie Lightening. Han er fra Manchester og har sitt eget produksjonselskap kalt Lightening Productions. De spesialiserer seg dokumentarer, musikkvideoer og reklamer. Lightening har laget dokumentarer om artister som Jamiroquai, Robbie Williams og Kasabian. For sistnevnte intervjuet han blant andre Noel Gallagher. Det står også på MySpace-siden deres at de har (hatt) Oasis som klient, men jeg finner ikke informasjon på hva de eventuelt har gjort for Oasis. Noen som vet?

Faktisk minner denne videoen meg om Oasis' The Hindu Times, bare i farger. Hva synes dere?






OASIS - THE HINDU TIMES

Ingen kommentarer: