06.12.2010

"Different Gear, Still Speeding"

Beady Eye kunngjorde i dag nyheter om debutalbumet sitt, "Different Gear, Still Speeding". Det slippes allerede 28. februar 2011, nøyaktig 11 år etter Oasis slapp sitt album "Standing On The Shoulder Of Giants"! Ryktene om den framskyndte datoen stemte altså, hvilket betyr at vi slipper å vente helt til sommeren slik Liam hele tiden har antydet.




Albumet inneholder 13 nye låter skrevet av bandet, hvilket betyr at alle låtene sannsynligvis krediteres Gallagher/Archer/Bell som første singelen, "Bring The Light", ble kreditert. Sporlista er som følger:

Four Letter Word
Millionaire
The Roller
Beatles And Stones
Wind Up Dream
Bring The Light
For Anyone
Kill For A Dream
Standing On The Edge Of The Noise
Wigwam
Three Ring Circus
The Beat Goes On
The Morning Son

Den låttittelen som vakte mest interesse for min del, er "Beatles And Stones".

Ellers synes jeg "The Roller" høres kjent ut fra Oasis-dagene. Jeg mener det ble nevnt en låt med den tittelen i forbindelse med et eller annet album, men som aldri så dagens lys. Anyone?

En annen tittel som er kjent for Oasis-fansen, er "Standing On The Edge Of The Noise" som var tittelen på det TV-sendte utdraget av en intimkonsert Oasis holdt 14. august 2008 i Black Island Studios utenfor London. Om Liam & co. er klar over dette, vites ikke. Mest sannsynlig er det bare en tilfeldighet, men det må jo nevnes!

Albumet er forøvrig spilt inn i RAK Studios i London i høst og er produsert av Steve Lillywhite.

1 kommentar:

Busk sa...

The Roller er skrevet av Gem og ble nevnt som mulig låt til Heathen Chemistry i sin tid.

tjo hei.